I Smarte støtter vi vores kunder i at holde deres
forretning ordentlig og bæredygtig ved at opfinde unikke high-end løsninger på nedenstående områder


Sundhed

Smarte stræber efter at gøre verden sundere og mere bæredygtig gennem innovation. Intelligente løsninger til styring af sundhed og luftkvalitet gør det muligt for virksomheder at imødekomme indendørs luftrenshed og virus inden for de verdensomspændende officielle tilladelseskrav.


Flere oplysninger (Mere info)
Energieffektivitet

Smarte sparer energi med maskinlæring, hvilket giver en unik løsning på markedet. Smarte Solutions gør det muligt for bygningerne effektivt at styre forbruget af elektricitet, luftstrøm, varme og fugt gennem bygningen, bruger mindre energi og koster derfor mindre at betjene.


Flere oplysninger (Mere info)
Analytics

Analyseplatformen udfører analytiske beregninger på forskellige måder ved at behandle sundhedsdata, sensordata og energiforbrugsdata. Hvor det er nødvendigt, gives der nyttige oplysninger ved at korrelere med tredjepartsdata. Analyseplatformen gør det muligt for virksomheder at træffe smartere beslutninger i realtid.


Flere oplysninger (Mere info)

Smart fokuserer som teknologiløsningsvirksomhed på at skabe mere effektive rum ved at kombinere innovation sammen med sundheds-og energiteknologier.

Smarte udvikler plug and play-enheder, der understøtter den nyeste teknologi med innovativ berøring. Det hjælper med at digitalisere arbejdsrummene og træffe datadrevne beslutninger. Vores hovedmål er at sikre sunde, effektive og bæredygtige miljøer med et minimum af menneskelig indgriben. At skabe sunde, effektive og bæredygtige miljøer uden menneskelig indgriben er vores hovedmål.


Image Slider Image


Smarte blev grundlagt i 2013 i Istanbul som en spin-off teknologi virksomhed med fokus på energieffektivitet. Dets tilstedeværelse i Teknopark og universitetets økosystemer har fra begyndelsen forbedret dets syn på teknologi og innovation. Smarte tilpassede sin skalerbare platform til energistyring i bygninger og detailhandlere. I 2018 flyttede Smarte sine aktiviteter til København og er begyndt at skabe end-to-end løsninger i overensstemmelse med effektivitet, produktivitet, sanitære og andre kundebehov.


Her er vi


Kontoret i Istanbul

Resitpasa Mah. Katar Cad. ITU Teknokent ARI 6 No:113 Sariyer / ISTANBUL


Kontoret i Danmark

Bryghuspladsen 1473 KØBENHAVN / DANMARK

Get in touch with us info@plussmarte.dkLeave a message