Background Image

Smarte overvågnings- og styringsløsninger

Virksomhederne er under et enormt pres for at forbedre produktiviteten, reducere omkostningerne og samtidig støtte bæredygtighed med at reducere CO2-emissionerne og blive grønne. Reduktion af energiforbruget med optimering af effektiviteten vil hjælpe dig med at nå dine mål. Som Smarte udvikler vi vores smarte og bæredygtige bygning automationsløsninger til overvågning og lagring af energiforbrug op til 45 %.

Du kan ikke styre, hvad du ikke måler.

Smarte overvågningsløsning gør det muligt at se en direkte datastrøm af de aktive datapunkter på enhver overvåget enhed. Softwaren giver administratorer mulighed for at overvåge bruger- og dataaktivitet i realtid, da den overføres til systemet uden at skulle navigere gennem rapporter. Data vises i individuelle skærme med oplysninger på den åbne hjemmeside eller applikation, der gør det muligt for vores kunder nemt at analysere alle deres energirelaterede data. Software med hardwareinnovation til at forbinde alt fra sensorer til tjenester over én platform. Alarmer for den valgte gren vises i grænsefladen. I alarmsystemet udføres detaljeret analyse såsom vold, tid, status, opretter, temperatur. Den sender dig advarsler, når der registreres en alarmtilstand.


MålsektorerIndkøbscentre


Hospitaler


Forretningskæder


Banker


Supermarkeder


Offentlige
bygninger


Kontorer

Smarte MAX 32

Smarte MAX 32-applikationskontroller til almindelig anvendelse er en udstyrskontroller, der kører spre-konstrueret og brugerprogrammerede applikationer, og leverer de input og output, der kræves for at overvåge og kontrollere en lang række HVAC og andet facilitetsudstyr. Smarte MAX 32 udstyrskontrollere inkluderer et integreret realtidsklokke, der gør det muligt for kontrollørerne at overvåge og styre tidsplaner, kalendere og trends og fungere i længere tid som selvstændige kontrollører, når de er offline fra det foretrukne systemnetværk.

Flere oplysninger (Mere info)Ultra hurtig kontrolStyring og
overvågning af
komplekse HVAC anlægValgfri Cloud Support
til at operere globaltEthernet + RS485SOX SEDONA


Smarte IR Blaster

Smarte IR Blaster giver kontrol over klimaanlæg med IR-modtagermodul uden kabelforbindelse. Klimaanlæg tilstande kan ændres, on/off, indstillet temperatur kan specificeres, har også indbygget temperatur og fugtighed sensorer.

Flere oplysninger (Mere info)7 Infrarød led-senderInfrarød
signaldækning på 360 graderNem konfiguration
med fjernindstillingsfunktionerStøtte klimaanlæggets
fan og meget mereStyre en hvilken som
helst Infrarød enhedNyttig
tidsplanfunktion


Smarte R1

Smarte R1 gennemfører dataaflæsningsproces integreret med systemerne med Modbus. Forskellige systemer kan kombineres på en enkelt platform med en sådan integrationskapacitet. Fungerer også som kontrollør med sine interne I/O-moduler. UPS og reaktive strømstyringsenheder, alle data fra disse enheder kan tilgås ved at integrere med generatoren.

Flere oplysninger (Mere info)Ultra hurtig
kontrol over TCPEthernet og WifiStyring og overvågning